Programın Amacı

Bu eğitim programı, katılımcılara; farklı unlu mamul çeşitlerinin hazırlanması, pişirilmesi ve sunumuna dair uygulamalı bilgi ve becerileri kazandırmayı amaçlamaktadır.

Eğitim İçeriği

Süre

    • Modul Başlığı ? Saat
      • ------
      • ------
      • ------
      • ------
      • ------

Ön Koşullar

Fırıncılık alanında en az 60 saatlik eğitim almış veya sektörde çalışmakta olan ve bu yeterliliklerini belgeleyen  adaylar arasından sözlü mülakat ile alım yapılacaktır. 

Eğitim Öncesi Gerekli Ön Bilgiler

60 saat ve üzeri fırıncılık bölümü ekmekçilik ve unlu mamuller gibi programlar veya bu programlara denk gelen eğitimler.

Malzeme ve Ekipmanlar

Bu program için katılımcıların ihtiyaç duyacağı ve kendisi tarafından tedarik edilmesi gereken malzeme ve ekipman bilgisi, katılımcılar ile eğitim başladığında paylaşılacaktır.

Ön Sınav Bilgileri

Mülakat

Yeterlilikler

60 saat ve üzeri fırıncılık bölümü ekmekçilik ve unlu mamuller gibi programlar veya bu programlara denk gelen eğitimleri tamamlamış olmak veya sektörel deneyime sahip, bu alanda çalışma isteği ve el becerisine sahip olmak.

Kaynaklar

 Eğitim için gerekli doküman ve kaynaklar, ders esnasında katılımcılar ile paylaşılacaktır.

Eğitimin Verildiği Tüm Merkezler

Belgelendirme

MEB Sertifikası

Değerlendirme

% 50 başarı sağlanması gerekmektedir.