Programın Amacı

Bu eğitim programı, katılımcılara; butik pastacılığın temel prensipleri, çırpılarak yapılan hamurlar, şeker hamuru ile figür modelleme, keskin kenar ve çok katlı pasta yapımı, süsleme teknikleri ve konsept maket pasta tasarımı konularında bilgi ve beceriler kazandırmayı amaçlamaktadır.

Eğitim İçeriği

Süre

    • Modul Başlığı ? Saat
      • ------
      • ------
      • ------
      • ------
      • ------

Ön Koşullar

Pastacılık alanında en az 250 saatlik eğitim almış bu yeterliliğini belgeleyen adaylar arasından sözlü mülakat ile alım yapılacaktır.

Eğitim Öncesi Gerekli Ön Bilgiler

Yaş Pasta ve Pastacı Yardımcısı gibi programlar ve bu programlara denk gelen eğitimler.

Malzeme ve Ekipmanlar

Bu program için katılımcıların ihtiyaç duyacağı ve kendisi tarafından tedarik edilmesi gereken malzeme ve ekipman bilgisi, katılımcılar ile eğitim başladığında paylaşılacaktır.

Ön Sınav Bilgileri

Mülakat

Yeterlilikler

Pastacılık alanında "Yaş Pasta" ve "Pastacı Yardımcısı" vb. programlarda eğitimlerini tamamlamış veya sektörel deneyime sahip, bu alanda çalışma isteği ve el becerisi yeterli olan kişilerden sözlü mülakat ile alım yapılacaktır. 

Kaynaklar

Eğitim için gerekli doküman ve kaynaklar ders esnasında katılımcılar ile paylaşılacaktır.

Belgelendirme

Sertifika

Değerlendirme

% 70 başarı sağlanması gerekmektedir.