Programın Amacı

Bu eğitim programı, katılımcılara; yaş pasta yapımında kullanılan çırpılmış hamurlar, krema, sos, şurup, jöle, şekerleme ve çikolata hazırlama teknikleri ile süsleme ve dekoratif kaplama uygulamalarını öğreterek, reçeteye uygun yaş pastalar hazırlayabilme ve süsleyebilme becerisi kazandırmayı amaçlamaktadır.

Eğitim İçeriği

Süre

    • Modul Başlığı ? Saat
      • ------
      • ------
      • ------
      • ------
      • ------

Ön Koşullar

Pastacılık alanı vb. programlarda eğitimlerini tamamlamış veya mesleki istihdam odaklı eğitim almak isteyen adaylar arasından sözlü mülakat ile alım yapılacaktır.

Eğitim Öncesi Gerekli Ön Bilgiler

Pastacı Çırağı vb. programlar ile bu programlara denk gelen eğitimler.

Malzeme ve Ekipmanlar

Bu program için katılımcıların ihtiyaç duyacağı ve kendisi tarafından tedarik edilmesi gereken malzeme ve ekipman bilgisi, katılımcılar ile eğitim başladığında paylaşılacaktır.

Ön Sınav Bilgileri

Sınav yapılmayacaktır.

Yeterlilikler

Okuryazar olan ve sektörde istihdam amaçlı eğitim almak isteyen bireyler.

Kaynaklar

Eğitim için gerekli doküman ve kaynaklar, ders esnasında katılımcılar ile paylaşılacaktır.

Belgelendirme

MEB Sertifikası

Değerlendirme

% 70 başarı sağlanması gerekmektedir.