Sayfamızın bu alanı yapım aşamasındadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Üye girişi ve başvuru işlemleriniz için, İBB Hesap ya da İstanbul Senin üzerinden giriş yapabilirsiniz.
Mutfakta bıçak kullanımı ve doğrama teknikleri konusunda temel bilgi ve beceriler kazandırmayı hedefleyen bir eğitimdir. Programda katılımcılara, bıçağın mutfaktaki önemi ve kullanım alanları tanıtılarak doğru bıçak tutma ve güvenli kullanım teknikleri öğretilir. Eğitimde katılımcılar, bıçak temizliği ve bakımıyla ilgili hijyen standartlarını öğrenirken, sebzelerin ayıklama, yıkama, soyma ve uluslararası doğrama teknikleri (Julyen, Bâtonnet, Brunoise vb.) ile profesyonel seviyede sunum hazırlama becerileri kazanır.
Bu programa katılmak için herhangi bir ön koşul bulunmamaktadır.
Bu programdan önce alınması gereken herhangi bir eğitim yoktur.
Bu program için katılımcıların ihtiyaç duyacağı ve kendisi tarafından tedarik edilmesi gereken malzeme ve ekipmanlar bulunmaktadır. Malzeme ve ekipman bilgisi, katılımcılar ile eğitim başladığında paylaşılacaktır.
Sınav yapılmayacaktır.
Bu programa katılmak için herhangi bir yeterlilik şartı bulunmamaktadır.
Eğitim için gerekli doküman ve kaynaklar, eğitimin verileceği ortam olan Öğrenme Yönetim Sistemi'nde (LMS) katılımcılar ile paylaşılacaktır.
Katılım Belgesi
Geçti/Kaldı