Programın Amacı

Bu eğitim programı, katılımcılara Fransız pastacılığına özgü ürünleri hazırlama, süsleme ve uygun şekilde saklama konusunda temel bilgi ve beceriler kazandırmayı amaçlamaktadır.

Eğitim İçeriği

Süre

    • Modul Başlığı ? Saat
      • ------
      • ------
      • ------
      • ------
      • ------

Ön Koşullar

Pastacılık alanında en az 250 saatlik eğitim almış bu yeterliliğini belgeleyen  adaylar arasından sözlü mülakat ile alım yapılacaktır.

Eğitim Öncesi Gerekli Ön Bilgiler

Enstitü İstanbul İSMEK'te en az 200 saat pastacılık eğitimi almış olma şartı aranmaktadır.

Malzeme ve Ekipmanlar

Bu program için katılımcıların ihtiyaç duyacağı ve kendisi tarafından tedarik edilmesi gereken malzeme ve ekipman bilgisi, katılımcılar ile eğitim başladığında paylaşılacaktır.

Ön Sınav Bilgileri

Mülakat

Yeterlilikler

Pastacılık alanında en az 200 saatlik eğitim almış veya sektörde deneyimi olma ve bu deneyimi belgeleyebilme yeterliliği aranacaktır.

Kaynaklar

Eğitim için gerekli doküman ve kaynaklar, ders esnasında katılımcılar ile paylaşılacaktır.

Eğitimin Verildiği Tüm Merkezler

Belgelendirme

Sertifika

Değerlendirme

% 70 başarı sağlanması gerekmektedir.