Programın Amacı

Bu eğitim programı, katılımcılara; özel günlere özgü geleneksel ve uluslararası ekmek çeşitlerinin üretiminde hazırlık, yoğurma, mayalanma, şekil verme, süsleme, pişirme ve muhafaza süreçlerine ilişkin bilgi ve beceri kazandırmayı amaçlamaktadır.

Eğitim İçeriği

Süre

    • Modul Başlığı ? Saat
      • ------
      • ------
      • ------
      • ------
      • ------

Ön Koşullar

Fırıncılık alanında en az 32 saatlik eğitim almış veya sektörde çalışmakta olan ve bu yeterliliklerini belgeleyen  adaylar arasından sözlü mülakat ile alım yapılacaktır.

Eğitim Öncesi Gerekli Ön Bilgiler

Fırıncılık alanında 32 saat üzeri tüm eğitim alma şartı aranacaktır.

Malzeme ve Ekipmanlar

Bu program için katılımcıların ihtiyaç duyacağı ve kendisi tarafından tedarik edilmesi gereken malzeme ve ekipman bilgisi, katılımcılar ile eğitim başladığında paylaşılacaktır.

Ön Sınav Bilgileri

Mülakat.

Yeterlilikler

Fırıncılık alanında en az 32 saatlik eğitim almış veya sektörde deneyimi olma ve bunu belgeleyebilme yeterliliği aranacaktır.

Kaynaklar

Eğitim için gerekli doküman ve kaynaklar ders esnasında katılımcılar ile paylaşılacaktır.

Eğitimin Verildiği Tüm Merkezler

Belgelendirme

Sertifika

Değerlendirme

% 70 başarı sağlanması gerekmektedir.