Sayfamızın bu alanı yapım aşamasındadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Üye girişi ve başvuru işlemleriniz için, İBB Hesap ya da İstanbul Senin üzerinden giriş yapabilirsiniz.
Bu eğitim programı, katılımcılara; özel günlere özgü geleneksel ve uluslararası ekmek çeşitlerinin üretiminde hazırlık, yoğurma, mayalanma, şekil verme, süsleme, pişirme ve muhafaza süreçlerine ilişkin bilgi ve beceri kazandırmayı amaçlamaktadır.
Fırıncılık alanında en az 32 saatlik eğitim almış veya sektörde çalışmakta olan ve bu yeterliliklerini belgeleyen adaylar arasından sözlü mülakat ile alım yapılacaktır.
Fırıncılık alanında 32 saat üzeri tüm eğitim alma şartı aranacaktır.
Bu program için katılımcıların ihtiyaç duyacağı ve kendisi tarafından tedarik edilmesi gereken malzeme ve ekipman bilgisi, katılımcılar ile eğitim başladığında paylaşılacaktır.
Mülakat.
Fırıncılık alanında en az 32 saatlik eğitim almış veya sektörde deneyimi olma ve bunu belgeleyebilme yeterliliği aranacaktır.
Eğitim için gerekli doküman ve kaynaklar ders esnasında katılımcılar ile paylaşılacaktır.
Sertifika
% 70 başarı sağlanması gerekmektedir.