Sayfamızın bu alanı yapım aşamasındadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Üye girişi ve başvuru işlemleriniz için, İBB Hesap ya da İstanbul Senin üzerinden giriş yapabilirsiniz.
Bu eğitim programı, katılımcılara; etin türüne ve yapılacak yemeğin niteliğine göre haşlama (poche-bouilli), sos içinde yağda kavurma (braise), buharda pişirme (etüvé vapeur), kendi suyunda pişirme (etüvé), derin yağda pişirme (frit), gratin etme gibi çeşitli tekniklerle et yemeği hazırlama, uygun sos ve garnitür eşliğinde servise hazır hâle getirme bilgi ve becerisi kazandırmayı amaçlamaktadır.
Bu programa katılmak için herhangi bir ön koşul bulunmamaktadır.
Bu programdan önce alınması gereken herhangi bir eğitim yoktur.
Bu program için katılımcıların ihtiyaç duyacağı ve kendisi tarafından tedarik edilmesi gereken malzeme ve ekipman bilgisi, katılımcılar ile eğitim başladığında paylaşılacaktır.
Sınav yapılmayacaktır.
Bu programa katılmak için herhangi bir yeterlilik şartı bulunmamaktadır.
Eğitim için gerekli doküman ve kaynaklar, ders esnasında katılımcılar ile paylaşılacaktır.
Sertifika
% 70 başarı sağlanması gerekmektedir.