Programın Amacı

Bu eğitim programı, katılımcılara; etin türüne ve yapılacak yemeğin niteliğine göre haşlama (poche-bouilli), sos içinde yağda kavurma (braise), buharda pişirme (etüvé vapeur), kendi suyunda pişirme (etüvé), derin yağda pişirme (frit), gratin etme gibi çeşitli tekniklerle et yemeği hazırlama, uygun sos ve garnitür eşliğinde servise hazır hâle getirme bilgi ve becerisi kazandırmayı amaçlamaktadır.

Eğitim İçeriği

Süre

    • Modul Başlığı ? Saat
      • ------
      • ------
      • ------
      • ------
      • ------

Ön Koşullar

Bu programa katılmak için herhangi bir ön koşul bulunmamaktadır.

Eğitim Öncesi Gerekli Ön Bilgiler

Bu programdan önce alınması gereken herhangi bir eğitim yoktur.

Malzeme ve Ekipmanlar

Bu program için katılımcıların ihtiyaç duyacağı ve kendisi tarafından tedarik edilmesi gereken malzeme ve ekipman bilgisi, katılımcılar ile eğitim başladığında paylaşılacaktır.

Ön Sınav Bilgileri

Sınav yapılmayacaktır.

Yeterlilikler

Bu programa katılmak için herhangi bir yeterlilik şartı bulunmamaktadır.

Kaynaklar

Eğitim için gerekli doküman ve kaynaklar, ders esnasında katılımcılar ile paylaşılacaktır.

Belgelendirme

Sertifika

Değerlendirme

% 70 başarı sağlanması gerekmektedir.