Programın Amacı

Bu eğitim programı, katılımcılara; iş sağlığı ve güvenliği temel bilgileri ile spatula tekniği ve duy kullanarak buttercream ile gelincik, şakayık, gül ve çeşitli çiçek figürlerinin hazırlanması, süslenmesi ve saklama teknikleri konusunda bilgi ve beceri kazandırmayı amaçlamaktadır.

Eğitim İçeriği

Süre

    • Modul Başlığı ? Saat
      • ------
      • ------
      • ------
      • ------
      • ------

Ön Koşullar

Pastacılık alanı  vb. programlarda eğitimlerini tamamlamış veya mesleki istihdam odaklı eğitim almak isteyen  adaylar arasından sözlü mülakat ile alım yapılacaktır.

Eğitim Öncesi Gerekli Ön Bilgiler

Pastacı Çırağı, Yaş Pasta Yapımı veya Butik Pastacılık gibi programlar ve bu programlara denk gelen eğitimler.

Malzeme ve Ekipmanlar

Bu program için katılımcıların ihtiyaç duyacağı ve kendisi tarafından tedarik edilmesi gereken malzeme ve ekipman bilgisi, katılımcılar ile eğitim başladığında paylaşılacaktır.

Ön Sınav Bilgileri

Mülakat

Yeterlilikler

Pastacı Çırağı, Yaş Pasta Yapımı veya Butik Pastacılık gibi programlarda eğitimlerini tamamlamış veya sektörel deneyime sahip, bu alanda çalışma isteği olan adaylar arasından sözlü mülakat ile alım yapılacaktır.

Kaynaklar

Eğitim için gerekli doküman ve kaynaklar, ders esnasında katılımcılar ile paylaşılacaktır.

Eğitimin Verildiği Tüm Merkezler

Belgelendirme

Katılım Belgesi

Değerlendirme

% 70 başarı sağlanması gerekmektedir.