Programın Amacı

Bu eğitim programı, katılımcılara; toplu yemek üretim aşçılığı kapsamında gıda üretim ve catering sistemlerini tanıma, hijyen ve sanitasyon kurallarına uygun şekilde yiyecek üretimi ve servise hazırlık süreçlerini yürütme konularında mesleki bilgi ve beceri kazandırmayı amaçlamaktadır.

Eğitim İçeriği

Süre

    • Modul Başlığı ? Saat
      • ------
      • ------
      • ------
      • ------
      • ------

Ön Koşullar

Katılımcı adaylarının programa dair ön yeterlilikleri sözlü mülakat ile değerlendirilecektir. Mülakatı başarılı olan adaylar arasından alım yapılacaktır.

Eğitim Öncesi Gerekli Ön Bilgiler

Bu programdan önce alınması gereken herhangi bir eğitim yoktur.

Malzeme ve Ekipmanlar

Bu program için katılımcıların ihtiyaç duyacağı ve kendisi tarafından tedarik edilmesi gereken malzeme ve ekipman bilgisi, katılımcılar ile eğitim başladığında paylaşılacaktır.

Ön Sınav Bilgileri

Mülakat

Yeterlilikler

En az ilkokul  mezunu olup, programın ön koşul özelliklerini taşıyor olmak gerekmektedir.

Kaynaklar

"MEB Onaylı Kitaplar, Sektörel Yayınlar, MEGEP.
https://e-yaygin.meb.gov.tr/pagePrograms.aspx"

Eğitimin Verildiği Tüm Merkezler

Belgelendirme

Sertifika

Değerlendirme

% 70 başarı sağlanması gerekmektedir.