Sayfamızın bu alanı yapım aşamasındadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Üye girişi ve başvuru işlemleriniz için, İBB Hesap ya da İstanbul Senin üzerinden giriş yapabilirsiniz.
Bu eğitim programı, katılımcılara; toplu yemek üretim aşçılığı kapsamında gıda üretim ve catering sistemlerini tanıma, hijyen ve sanitasyon kurallarına uygun şekilde yiyecek üretimi ve servise hazırlık süreçlerini yürütme konularında mesleki bilgi ve beceri kazandırmayı amaçlamaktadır.
Katılımcı adaylarının programa dair ön yeterlilikleri sözlü mülakat ile değerlendirilecektir. Mülakatı başarılı olan adaylar arasından alım yapılacaktır.
Bu programdan önce alınması gereken herhangi bir eğitim yoktur.
Bu program için katılımcıların ihtiyaç duyacağı ve kendisi tarafından tedarik edilmesi gereken malzeme ve ekipman bilgisi, katılımcılar ile eğitim başladığında paylaşılacaktır.
Mülakat
En az ilkokul mezunu olup, programın ön koşul özelliklerini taşıyor olmak gerekmektedir.
"MEB Onaylı Kitaplar, Sektörel Yayınlar, MEGEP. https://e-yaygin.meb.gov.tr/pagePrograms.aspx"
Sertifika
% 70 başarı sağlanması gerekmektedir.