Programın Amacı

Bu eğitim programı, katılımcılara; kebap, pide, lahmacun ve köfte çeşitlerinin hazırlanışı ile temel pişirme teknikleri, gıda tedariği, hijyen, sanitasyon ve iş sağlığı konularında mesleki bilgi ve beceri kazandırmayı amaçlamaktadır.

Eğitim İçeriği

Süre

    • Modul Başlığı ? Saat
      • ------
      • ------
      • ------
      • ------
      • ------

Ön Koşullar

Katılımcı adaylarının programa dair ön yeterlilikleri sözlü mülakat ile değerlendirilecektir. Mülakatı başarılı olan adaylar arasından alım yapılacaktır.

Eğitim Öncesi Gerekli Ön Bilgiler

Bu programdan önce alınması gereken herhangi bir eğitim yoktur.

Malzeme ve Ekipmanlar

Bu program için katılımcıların ihtiyaç duyacağı ve kendisi tarafından tedarik edilmesi gereken malzeme ve ekipman bilgisi, katılımcılar ile eğitim başladığında paylaşılacaktır.

Ön Sınav Bilgileri

Mülakat

Yeterlilikler

Bu programa katılmak için herhangi bir yeterlilik şartı bulunmamaktadır.

Kaynaklar

MEB Onaylı Kitaplar, Sektörel Yayınlar, MEGEP.

Belgelendirme

Sertifika

Değerlendirme

% 70 başarı sağlanması gerekmektedir.