Programın Amacı

Bu eğitim programı, katılımcılara; hijyen ve sanitasyon kurallarına uygun olarak farklı un, tahıl, sebze ve yemiş türleriyle hazırlanan ekmek çeşitlerinin hamur hazırlama, mayalama, şekillendirme, pişirme ve değerlendirme süreçlerine yönelik bilgi ve becerileri kazandırmayı amaçlamaktadır.

Eğitim İçeriği

Süre

    • Modul Başlığı ? Saat
      • ------
      • ------
      • ------
      • ------
      • ------

Ön Koşullar

Fırıncılık alanında en az 60 saatlik eğitim almış ve bu yeterliliğini belgeleyen  adaylar arasından sözlü mülakat ile alım yapılacaktır.

Eğitim Öncesi Gerekli Ön Bilgiler

"Temel Ekmekçilik" veya "Hamur Teknikleri" gibi programlar ve bu programlara denk gelen eğitimler. 

Malzeme ve Ekipmanlar

Bu program için katılımcıların ihtiyaç duyacağı ve kendisi tarafından tedarik edilmesi gereken malzeme ve ekipman bilgisi, katılımcılar ile eğitim başladığında paylaşılacaktır.

Ön Sınav Bilgileri

Mülakat

Yeterlilikler

"Temel Ekmekçilik" veya "Hamur Teknikleri" gibi programlarda eğitimlerini tamamlamış veya sektörel deneyime sahip, bu alanda çalışmak isteği olan adaylar arasından sözlü mülakat ile alım yapılacaktır.

Kaynaklar

Eğitim için gerekli doküman ve kaynaklar, ders esnasında katılımcılar ile paylaşılacaktır.

Eğitimin Verildiği Tüm Merkezler

Belgelendirme

Sertifika

Değerlendirme

% 70 başarı sağlanması gerekmeketedir.