Sayfamızın bu alanı yapım aşamasındadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Üye girişi ve başvuru işlemleriniz için, İBB Hesap ya da İstanbul Senin üzerinden giriş yapabilirsiniz.
Bu eğitim programı, katılımcılara; hijyen ve sanitasyon kurallarına uygun olarak farklı un, tahıl, sebze ve yemiş türleriyle hazırlanan ekmek çeşitlerinin hamur hazırlama, mayalama, şekillendirme, pişirme ve değerlendirme süreçlerine yönelik bilgi ve becerileri kazandırmayı amaçlamaktadır.
Fırıncılık alanında en az 60 saatlik eğitim almış ve bu yeterliliğini belgeleyen adaylar arasından sözlü mülakat ile alım yapılacaktır.
"Temel Ekmekçilik" veya "Hamur Teknikleri" gibi programlar ve bu programlara denk gelen eğitimler.
Bu program için katılımcıların ihtiyaç duyacağı ve kendisi tarafından tedarik edilmesi gereken malzeme ve ekipman bilgisi, katılımcılar ile eğitim başladığında paylaşılacaktır.
Mülakat
"Temel Ekmekçilik" veya "Hamur Teknikleri" gibi programlarda eğitimlerini tamamlamış veya sektörel deneyime sahip, bu alanda çalışmak isteği olan adaylar arasından sözlü mülakat ile alım yapılacaktır.
Eğitim için gerekli doküman ve kaynaklar, ders esnasında katılımcılar ile paylaşılacaktır.
Sertifika
% 70 başarı sağlanması gerekmeketedir.