Programın Amacı

Bu eğitim programı, katılımcılara; ev ortamında hijyen ve güvenlik kurallarına uygun olarak ekşi maya ve ticari maya ile farklı ekmek çeşitlerini hazırlama, yoğurma, şekillendirme, mayalama, pişirme ve saklama süreçlerine dair bilgi ve beceri kazandırmayı amaçlamaktadır.

Eğitim İçeriği

Süre

    • Modul Başlığı ? Saat
      • ------
      • ------
      • ------
      • ------
      • ------

Ön Koşullar

Katılımcı adaylarının programa dair ön yeterlilikleri sözlü mülakat ile değerlendirilecektir. Mülakatı başarılı olan adaylar arasından alım yapılacaktır.

Eğitim Öncesi Gerekli Ön Bilgiler

Bu programdan önce alınması gereken herhangi bir eğitim bulunmamaktadır.

Malzeme ve Ekipmanlar

Bu program için katılımcıların ihtiyaç duyacağı ve kendisi tarafından tedarik edilmesi gereken malzeme ve ekipman bilgisi, katılımcılar ile eğitim başladığında paylaşılacaktır.

Ön Sınav Bilgileri

Mülakat

Yeterlilikler

Fırıncılık alanında kendini geliştirmek isteyen, bu alanda çalışmak isteyen adaylar arasından sözlü mülakat ile alım yapılacaktır.

Kaynaklar

Eğitim için gerekli doküman ve kaynaklar, ders esnasında katılımcılar ile paylaşılacaktır.

Eğitimin Verildiği Tüm Merkezler

Belgelendirme

Katılım Belgesi

Değerlendirme

Eğitim sonunda değerlendirme uygulaması yapılmayacaktır.