Sayfamızın bu alanı yapım aşamasındadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Üye girişi ve başvuru işlemleriniz için, İBB Hesap ya da İstanbul Senin üzerinden giriş yapabilirsiniz.
Bu eğitim programı, katılımcılara; girişimcilikten işletme türlerine, insan kaynaklarından pazarlama ve halkla ilişkilere, menü planlama ve standart reçete tasarımından yiyecek içecek işletmelerinde maliyet kontrolüne, masa düzeni ve servis standartlarından içeceklerin tanımına kadar temel kavram, yöntem ve uygulamaları öğretmeyi amaçlamaktadır.
Bu program öncesinde programa dair genel bir ön görüşme yapılacaktır. Ön görüşmede katılımcıların eğitim programı için hedeflenen kitleye uyan özellikleri, başvurma sebepleri, alana dair ilgisi ve farkındalığı değerlendirilecektir.
Yiyecek ve İçecek Hizmetlerinde "İş Sağlığı ve Hijyen" programının alınması gerekmektedir.
Bu program için katılımcıların ihtiyaç duyacağı ve kendisi tarafından tedarik edilmesi gereken malzeme ve ekipman bilgisi, katılımcılar ile eğitim başladığında paylaşılacaktır.
Ön Görüşme
En az ilköğretim mezunu olup, sektörde istihdam amaçlı eğitim almak isteyen bireyler
"MEB Onaylı Kitaplar, Sektörel Yayınlar, MEGEP. https://e-yaygin.meb.gov.tr/pagePrograms.aspx"
Sertifika
%70 başarı sağlanması gerekmektedir.