Programın Amacı

Bu eğitim programı, katılımcılara; girişimcilikten işletme türlerine, insan kaynaklarından pazarlama ve halkla ilişkilere, menü planlama ve standart reçete tasarımından yiyecek içecek işletmelerinde maliyet kontrolüne, masa düzeni ve servis standartlarından içeceklerin tanımına kadar temel kavram, yöntem ve uygulamaları öğretmeyi amaçlamaktadır.

Eğitim İçeriği

Süre

    • Modul Başlığı ? Saat
      • ------
      • ------
      • ------
      • ------
      • ------

Ön Koşullar

Bu program öncesinde programa dair genel bir ön görüşme yapılacaktır. Ön görüşmede katılımcıların eğitim programı için hedeflenen kitleye uyan özellikleri, başvurma sebepleri, alana dair ilgisi ve farkındalığı değerlendirilecektir.

Eğitim Öncesi Gerekli Ön Bilgiler

Yiyecek ve İçecek Hizmetlerinde "İş Sağlığı ve Hijyen" programının alınması gerekmektedir.

Malzeme ve Ekipmanlar

Bu program için katılımcıların ihtiyaç duyacağı ve kendisi tarafından tedarik edilmesi gereken malzeme ve ekipman bilgisi, katılımcılar ile eğitim başladığında paylaşılacaktır.

Ön Sınav Bilgileri

Ön Görüşme

Yeterlilikler

En az ilköğretim mezunu olup, sektörde istihdam amaçlı eğitim almak isteyen bireyler

Kaynaklar

"MEB Onaylı Kitaplar, Sektörel Yayınlar, MEGEP.
https://e-yaygin.meb.gov.tr/pagePrograms.aspx"

Eğitimin Verildiği Tüm Merkezler

Belgelendirme

Sertifika

Değerlendirme

%70 başarı sağlanması gerekmektedir.