Başlangıç Tarihi:
19
Aralık
2025
/ Bitiş Tarihi:
19
Aralık
2025
/ Yer: Esenler Fırıncılık ve Pastacılık Okulu
/ Saat: 10:00-14:00
BİRLİKTE SPESİYAL KEKLER YAPMAYA NE DERSİNİZ?
Enstitü İstanbul İSMEK, gastronomide pastacılık alanına ilgi duyanlar için kaçırılmayacak bir seminer düzenliyor. “Modern Pastacılıkta Spesiyal Kekler ve Fransız Süsleme Teknikleri” başlıklı seminer, Şef Muhammet Furkan Türkoğlu’nun katılımı ile Esenler Fırıncılık ve Pastacılık Okulu’nda gerçekleşecek. Seminer; pastacılık alanında güncel trendleri takip etmek, ürün çeşitliliğini artırmak ve profesyonel sunum becerilerini geliştirmek isteyen katılımcılara, bütüncül bir bakış açısı kazandırmayı amaçlıyor. Özel kek çeşitleri, doğru pişirme ve formülasyon prensipleri, Fransiyel pastacılık tekniklerine özgü yapım yöntemleri, dokusal farklılıklar ve dekorasyon yaklaşımlarının uygulamalı örneklerle ele alınacağı seminere tüm İstanbullular davetlidir.
-